Cégünk folyamatosan szervez oktatásokat, konferenciákat, melyeknek a célja, hogy a résztvevőknek átadhassuk a legfrissebb szakmai újdonságokat, neves előadók

prezentálásában. Nemcsak magyar, hanem külföldi előadók is elfogadják meghívásainkat és nagy sikert aratnak a tanulni vágyók körében.

 

Oktatási témáinkat mindig az aktualitás határozza meg, bármilyen szakterületről is beszélünk. Felkészült oktatóink segítségével igyekszünk az Önök munkáját könnyebbé tenni, legyen szó például munkabiztonsági, közlekedési szakterületről, gázipari vagy építőipari illetve környezet és hulladékgazdasági vagy energetikai kérdésekről. További kiemelt oktatási területünk: cégen belüli kommunikációs tréning, lojalitás trénig, sales oktatás, külső-belső PR. Konferenciáinknak a témáiban az agrárium is kiemelt szerepet kap, hiszen fontosnak érezzük, hogy az agáriparban dolgozóknak is naprakész információkat adjunk át. Így volt ez az EU-s csatlakozást megelőző nagysikerű országos roadshow-inkon is, amit az FVM kiváló szakemberei segítségével tartottunk.

 

Nemzetközi konferenciákban rendezésében aktív szerepet vállalunk, hiszen a tajvani üzletember találkozók, a Corvinus egyetem kérésére több alkalommal szervezett Nemzetközi energetikai konferencia mellet a Schuman Intézettel közösen szervezett konferencia is a nevünkhöz fűződik.