Több mint egy évtizedes tapasztalatunk és biztos technikai hátterünk a garancia a rendezvények színvonalára. Felkészült munkatársainkkal a legkritikusabb feladatokat is megoldjuk. Cégünk partner vállalati, magán vagy akár protokolláris rendezvényben. Rendezvényeink gördülékeny megvalósítása érdekében többnyelvű hostess feladatokban, regisztrációk elvégzésében, a helyszín- és személybiztonság biztosításában is jelen vagyunk.

 

Külön megrendelésre, érdekes turisztikai program-tervezeteket (fürdő látogatás, természetvédelmi területek - madármegfigyelés speciális érdeklődésű látogatók számára), kalandtúrákat, "családi napokat" állítunk össze. A Sky Controll számos partnerrel áll közvetlen kapcsolatban. Velük együttműködve tesszük egyedivé az adott eseményt, segítjük a szervezést.

 

Vendéglátásban mindig a maximumra törekszünk, hiszen ki ne szeretne elégedetten felállni az asztal mellől? Ennek szellemében, személyre szabott, egyedi vendéglátást nyújtunk, egyedi koncepciókkal. A látványos és elegáns étel és italválaszték a vendéginket olyan élményben részesíti, amely az elképzelésihez a legjobban illik.